Dubinsko čišćenje lica kome prethodi parenje, jonizovanom parom, uz relaksirajuću masažu lica, vrata i dekoltea. Nakon ekstrakcije komedona na tretirani deo nanosi se odgovarajuća maska. Vreme delovanja maske terapeut koristi da Vam, po Vašoj želji, izmasira stopala ili ruke.

MMA tretman predstavlja kombinaciju čistih morskih algi, specifičnih seruma i krema. Ovaj tretman vrši seboregulaciju, čisti i normalizuje masnu, a hidrira dehidriranu kožu. Za sve tipove kože.

Ovaj tretman je odličan izbor ukoliko je Važa koža dehidrirana. Nakon uklanjanja mrtvih ćelija sa Vaše kože, odgovarajućim Thalgo pilingom, terapeut, specijalno dizajniranim pokretima, umasirava serum za hidrataciju, a zatim nanosi masku na predeo lica, vrata i dekoltea. Za vreme delovanja maske terapeut, masažom Vaših stopala, šaka ili vlasišta, doprinosi Vašem boljem ugođaju. Ovaj tretman daje vitalnost, eliminiše osećaj zategnutosti i ostavlja kožu vidno glađom i osveženom.

Ukoliko je Vaša koža osetljiva, iziritirana i sklona kuperozi (prošireni kapilari), ovaj tretman predstavlja idealan izbor. Nakon skidanja šminke sledi uklanjanje mrtvih ćelija sa površine kože i to izuzetno nežnim pilingom, sačinjenim od najfinijih abrazivnih čestica. Tretman sadrži masažu Bio sensitive serumom i odgovarajuću masku, čiji sastav doprinosi uklanjanju crvenila i ostalih posledica iritacije.

Ovaj Anti-age tretman kombinuje rehidrirajuće efekte Morskog kolagena i Seve Marine® Alge, koja je sposobna da nadoknadi nedostatak vode. Oni sadrže, veoma moćne, aktivne sastojke koji obnavljaju kožu, sprečavaju njeno prevremeno starenje i čine Vašu kožu blistavom i sjajnom.

Protiv slobodnih radikala, vrši detoksinaciju, štiti kožu i daje joj momentalno svež i zdrav izgled. Umorna, siva koža bez sjaja, koža koja ne diše i vapi za regeneracijom i detoksikacijom je indikacija za tretman kisonikom.

Kolagen tretman je tretman koji snažno hidrira kožu, momentalno daje novi sjaj i svež izgled, omekšava kožu tako da se preporučuje kao tretman za specijalne prilike.

Tretman namenjem popunjavanju bora filerima hialuronske kiseline. Za kožu koja želi rapidno smanjenje dubine bora i rezultat vidljiv već nakon prvog tretmana. Koža ce biti učvršćena i imaće produženu hidrataciju

Namena: Namenjen kožama od 35+ godina u cilju popunjavanja dubokih i manjih bora, hidrataciji i mladjeg izgleda kože uopšte.

 

Rezultati:

  • 95% manje bora
  • 89% popunjena nazolabijalna bora i koža je hidrirana dubinski
  • 86% lice dobija volumen i mladji izgled
  • 100% novi izgled kože
Aktivne materije Dejstvo
Prekusori Po sastavu polisaharidi (dobijeni iz mikroorganizma po imenu Kopara naseljenog u slanim vodama Polinezije) koji stimulišu fibroblast na pojačanu sintezu Hyaluronske kiseline
Dehidrirane sfere Hyalurona Prodiru kroz kožu i unutar nje upijaju vodu i bubre popunjavajući boru
Matrixil peptid Zadužen za proizvodnju kolagena tipa IV, I i III

Namenjen je koži koja je izgubila čvrstinu i elastičnost sa lošim tonusom na vratu i dubokim borama na licu. Rezultat pokazuje 87% manje bora i 100% koža elastičnija, a konture lica obnovljene.

Namena: Tretman namenjen kožama od 40+ godina, koži koja je izgubila čvrstinu i elastičnost, sa lošim tonusom na vratu i dubokim borama.

Rezultati: Rezultati pokazuju da ima 87% manje bora, koža je mekša, 100% je lice mladje, koža zategnutija i elastičnija, 100% konture lica su obnovljene.

Aktivne materije Dejstvo
Ekstrakt alge Meristotheca dakarensis Štiti hijaluronsku kiselinu inhibirajuci funkciju enzima hijaluronidaze (vrši razgradnju hijalurona) i do 75%.
Morski silicium Štiti kožu od iritacije usled prodora hijaluronske kiseline i stimuliše ponovnu proizvodnju prirodnog siliciuma u dermisu koji se sa godinama gubi, a zadužen je za lifting i mnoge druge funkcije u dermisu.

Tretman voćnim kiselinama je prvenstveno anti age tretman, protiv srednjih i dubokih bora. Deluje i protiv hiperpigmentacija, proširenih pora, ožiljaka (od akni, herpesa i sl.). Vrlo brze rezultate daje i kod suve, grube i neravne kože.

Naučno i klinički je potvrđeno, da upotreba vrhunske kozmetike i tretmana jednog od vodećih svetskih dermatologa dr Murad-a, daje brze i izvanredno dobre rezultate, kod svih tipova i problema kože. Tretman alfa i beta hidroksi kiselinama prirodnog porekla koje je uveo dr Howard Murad, namenjen je svim tipovima koje prolaze kroz promene koje vode starenju kože.

Naš klijent će posle tretmana osetiti da je koža nežnija, mlađa, hidriranija i punija. Glikolna kiselina, dobijena iz šećerne trske, obezbeđuje maksimalni piling kože, odstranjuje površinske stare ćelije kože i redukuje bore. Podstiče sintezu kolagena, elastina i obnovu ćelija. Čini kožu mlađom i zdravijom. Sa jedinstvenom patentiranom mešavinom antioksidanata, antiinflamatora i hidratora ovaj tretman izrazito poboljšava teksturu, boju i izgled kože. Dubinski čisti pore, kožu čini sjajnijom, bez iritacija i crvenila.

Tretman se može kombinovati sa enzimskim tretmanom, vitaminom C, mezoterapijom, mikrodermoabrazijom…

Kompletan tretman je 90 – minutni postupak. Premazi traju kraće.

Ne preporučuje se klijentima koji su na terapiji retinoidima. Ne raditi na sveže depiliranoj koži (sačekati 24-48h).

namenjen je koži kojoj je neophodna hidratacija, ishrana i povratak energije.

Plava alga iz ove linije će vratiti licu svežinu i blistavost i ukloniti osećaj umora, peckanja i nelagodnosti.

Za produženu kućnu negu:

  • Gel za brijanje
  • Balzam posle brijanja
  • Antirid za regiju oka
  • Intenzivni hidrantni gel ili
  • Regenerativna krema