Inner Balance odiše jedinstvenom filozofijom. Vizuelni doživljaj upotpunjen mirisom pažljivo odabranih aromatičnih ulja uvodi Vas, pri samom ulasku, u jednu sasvim novu dimenziju.

Način poslovanja, vodjen principom jedan klijent – jedan terapeut – jedna prostorija, kao i nastojanje da se udovolji željama i potrebama svakog klijenta, predstavljaju samo delić onoga zbog čega ovaj centar zadovoljava sve svetske standarde.

Obezbeđen Vam je prostor u kome možete bezbedno odložiti lične stvari i dragocenosti. Svaki klijent dobija bade mantil, peškir, papuče i veš za jednokratnu upotrebu.

Da bi se potpuno opustili i prijatno osećali imate mogućnost da se istuširate kako pre, tako i nakon tretmana. Na raspolaganju Vam je i set za brijanje za jednokratnu upotrebu kao i sredstva i sitnice za ličnu higijenu.

Prostorije za tretmane su zvučno izolovane, klimatizovane i dizajnirane tako da udovolje i najzahtevnijim klijentima. Omogućavaju potpun užitak i relaksaciju.

Vama ostaje da se samo opustite! Neka stres i napetost postanu daleka prošlost!

Pre ili nakon tretmana možete neko vreme provesti konzumirajući neki od prirodnih napitaka, čitajući časopise i jednostavno se opuštajući.

Više od petnaest godina iskustva, višegodišnji rad u najboljem evropskom SPA centru i konstantna usavršavanja našeg osoblja, garantuju Vam da ste na pravom mestu.

Profesionalno osoblje

Upoznajte naše ljubazno osoblje

Ivana Mitić

Vlasnik, Aromaterapeut, Reiki terapeut, MakeUp artist, Maser

Email: innerbalancenis@gmail.com

Irena Paunović

Direktor, Kozmetičar - estetičar, Šminker, Sertifikovani Goldeneye pigmentist za permanentnu šminku, Terapeut limfne drenaže

Email: innerbalancenis@gmail.com

Dragana Micić

Kozmetički tehničar

Email: innerbalancenis@gmail.com

Cveta Perić

Fizioterapeut

Email: innerbalancenis@gmail.com

Milena Stanković

Strukovni kozmetičar-estetičar

Email: innerbalancenis@gmail.com