Posvetite pažnju rukama i tretirajte ih na pravi način!

Manikir:

Podrazumeva obradu zanoktica i oblikovanje noktiju uz kratku masažu ruku

Nakon pilinga na šake se nanosi adekvatna maska. Posle 15 minuta delovanja maske ona se uklanja, a klijent se prepušta izuzetno prijatnoj masaži šaka.

Ovaj tretman obuhvata i Spa i klasičan manikir a završava se lakiranjem noktiju po želji klijentice. Na raspolaganju su Vam lakovi za nokte brendova: OPI, ESSIE, LCN, Crisnail, PRO nails, China Glaze, Seche

Nakon pilinga i nanošenja kolagenske kreme, ruke se zaranjaju u parafin. Nakon tretmana imate izvanredan osećaj nežnosti i glatkoće.

U zavisnosti od želje i potreba , odaberite neku od jako puno nijansi lakova za nokte koje imamo u ponudi

Radimo sa renomiranim, IBD proizvodima za nadogradnju i ojačavanje noktiju gel tehnikom.

Vrlo komforna metoda. Za jako kratko vreme u salonu možete dobiti manikir koji će vam trajati dve do tri nedelje. Za žene koje imaju jake nokte, a žele da im lak traje duže i da o manikiru ne moraju da razmišljaju svaki drug dan.

Napomena: Shellac u potpunosti štiti vaše nokte i omogućava trajni manikir bez turpijanja nokatne ploče

Pedikir:

Neguje Vaša stopala!

Ovaj tretman predstavlja deo redovne nege i održavanja stopala, većine klijenata. Ovuhvata obradu noktiju, kao i otklanjanje zadebljalih naslaga kože sa pojedinih područja na tabanima.

Ovo je tretman namenjen negovanim stopalima. Obuhvata piling i masku za stopala i kratku masažu.

Ovaj pedikir obuhvata kompletnu negu stopala. Počev od obrade noktiju i uklanjanja viška kože, preko pilinga i maske za negu stopala. Tretman se završava masažom i lakiranjem noktiju po izboru klijenta